SB Cardetailing Logo

SB
Cardetailing

Krassen verwijderen uit auto

Krassen op je auto? Geen zorgen! Bij SB Cardetailing zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van krassen uit jouw auto! 

Onze diensten voor krassen verwijderen auto

1 stap polijsten

Ideaal voor het verwijderen van oppervlakkige waskrassen. Na een grondige voorbereiding van de auto, wordt een efficiënte enkele polijststap uitgevoerd. Deze methode is snel en effectief, perfect voor het revitaliseren van de uitstraling van je wagen met minimale behandeling.

Perfect voor wagens met waskrassen en diepere krassen. We beginnen met een zorgvuldige voorbereiding van je auto voor het polijsten. Vervolgens passen we een meerfasig polijstproces toe om zelfs de diepste krassen te verwijderen en de lak weer tot leven te brengen. Het eindresultaat hangt af van de staat van de lak, maar we streven altijd naar maximale verbetering.

Onze techniek in beeld

Statistieken

0 +

Jaren
ervaring

0 +

Diensten
aangeboden

Waarom kiezen voor ons?

Bij SB Cardetailing staat waarde voor je geld centraal. In de loop der jaren hebben we een breed gamma aan auto’s gepolierd, waardoor we een uitgebreide kennis en ervaring hebben opgebouwd. Dit stelt ons in staat om precies de juiste techniek toe te passen voor jouw specifieke auto, waardoor we optimale resultaten behalen.

Krassen verwijderen auto realisaties

Vraag je gratis offerte aan

De kosten voor het verwijderen van krassen op je auto variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het voertuig en de ernst van de krassen. Door ons offerteformulier in te vullen, krijg je een duidelijk beeld van de kosten om je auto te laten polijsten en alle krassen effectief te verwijderen.

We antwoorden altijd binnen 2 werkdagen.