SB Cardetailing Logo

SB
Cardetailing

Over ons

SB Cardetailing is een jonge en dynamische onderneming die in het leven werd geroepen door Seppe Boelens. Van jongsaf aan was Seppe een erg gepassioneerde autoliefhebber. Auto’s zouden en moesten er bij hem in hun volle glorie stralend uitzien, zowel exterieur als interieur. Comfort bij het rijden en gezien worden is zijn credo. Met het oprichten van SB Cardetailing heeft Seppe van deze passie meteen ook zijn beroep kunnen maken. De resultaten mogen intussen ook gezien worden. De wagens die na de gewenste poetsbeurt zijn werkplaats verlaten spreken één voor één voor zich.

Missie

Met onze vakkundige aanpak, ervaring en grenzeloos enthousiasme de hoogst mogelijk standaard van professionele auto detailing voor de klanten garanderen.

Visie

SB Cardetailing wil op korte termijn “de referentie” worden op het gebied van professioneel auto onderhoud voor elk type wagen en dit zowel voor professionele autodealers als particulieren.

Door onze klantgerichte ingesteldheid, onze vakkundige aanpak en uitgebreid gamma aan diensten is het onze absolute ambitie om telkens weer opnieuw de 100% perfectie en tevredenheid te bereiken en te behouden.

Boek een
afspraak

Maak vandaag nog een afspraak bij SB Cardetailing om ook uw wagen er terug  als nieuw te laten uitzien