SB Cardetailing Logo

SB
Cardetailing

Car detailing diensten in staden

SB Cardetailing is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige car detailing diensten in Staden en omstreken. Onze gespecialiseerde diensten omvatten interieur reiniging, exterieur reiniging, polijsten, dieptereiniging, lakverzegeling, afgestemd op de unieke behoeften van uw voertuig.

Ontdek de transformatie die professionele detailing kan bieden en vraag vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Car detailing Services

sb-cardetailing-interieur-pakket

Interieur detailing

Een grondige reiniging van het interieur van jouw auto is essentieel voor een aangename rijervaring. Onze interieur detailing service omvat stofzuigen, dieptereiniging van bekleding, behandeling van leder, en het verwijderen van vlekken en geurtjes, waardoor jouw auto-interieur weer als nieuw aanvoelt.

Meer lezen
sb-cardetailing-exterieur-detail

Exterieur wassen

Ons team gebruikt geavanceerde technieken en producten voor het wassen van het exterieur van jouw auto. Dit omvat een zachte handwas, lakreiniging, tar verwijdering, en het aanbrengen van een hoogglans wax voor een langdurige bescherming en glans.

Meer lezen
sb-cardetailing-polijsten-1Stap

Polijsten

Met onze polijstservice verwijderen we lichte krassen en herstellen we de glans van jouw autolak. Onze experts gebruiken de beste polijstmiddelen en technieken om de lak van jouw auto te vernieuwen, wat resulteert in een spiegelachtige afwerking.

Meer lezen
sb-cardetailing-coating

Coating

Bescherm jouw auto tegen de elementen met onze hoogwaardige lakverzegeling en coatingdiensten. Deze behandelingen bieden een duurzame bescherming tegen UV-stralen, vuil, en water, waardoor de lak van jouw auto langer meegaat en schitterend blijft.

Meer lezen
sb-cardetailing-industrieel-reinigen

Fleet service

Speciaal voor bedrijven bieden wij fleet service pakketten aan. Of het nu gaat om een klein aantal bedrijfswagens of een grote vloot, wij zorgen ervoor dat elke auto er perfect uitziet en optimaal presteert.

Meer lezen

Tevreden klanten

Heel tevreden over beide wagens. Vanaf nu zijn we maandelijkse klant!
P. Roos
Zeer positieve ervaring. Auto zeer proper. Kan er voor verschillende diensten. De man is ook een vriendelijk persoon die graag wat vertelt over je auto.
A. Bossut
Zeer tevreden met de service van SB Cardetailing. Auto ziet er terug uit als nieuw! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele car detailing service.
D. Vandamme

Vrijblijvende
offerte

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij SB Cardetailing!